Tom Ford mirisi predstavljeni bh. publici

U Avaz Twist Tower-u   predstavljena je  Tom Ford mirisna kolekcija koja je od  jula  ove godine dostupna i na našem  tržištu. Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj  vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Mirisi su oduvijek predstavljali strast za g. Forda jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije:

  • Private Blend
  • Signature kolekcija

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a na bosanskohercegovačkom  tržištu ekskluzivno u Inoma SCC parfumeriji i Plaza BBI parfumeriji  gdje ćete uz pomoć Tom Ford Beauty Spacialista pronaći svoj miris.

Signature kolekcija inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera,  namijenjena za žene i muškarce. Na bosanskohercegovačkom  tržištu dostupna je na sljedećim prodajnim mjestima: Inoma SCC parfumeriji i Plaza BBI parfumeriji

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na BH  tržište dovodi kompanija  Orbico Beauty.