Sa Davidoffom u potrazi za savršenim okusom

Davidoff je u potrazi za kombinacijom savršenih okusa priredio nezaboravni događaj „Hunt for the Perfect Taste“ na kojem su predstavnici medija mogli uživati u jedinstvenoj atmosferi „4 sobe gospođe Safije“

Gosti su mogli uživati u potrazi za nezaboravnim okusom, a Davidoff je, kao i uvijek,  priuštio iskustvo koje je prevazišlo ono svakodnevno i isticalo se daleko iznad prosjeka. Pokreće ga istinska strast pomoću koje nastaje besprijekoran stil i kvalitet sa dozom dramatičnog trenutka. Ovu istu strast posjeduju oni koji su izvana hladni i smireni, ali iznutra oštri i spremni da reaguju u svakom trenutku. Zbog toga je Davidoff za one  koji su konstatno u potrazi za plijenom i ne prihvataju ništa manje od najboljeg.

Priređena je degustacija nekoliko vrsta jela i specijalnih deserta, nakon čega su gosti mogli upotpuniti ugođaj sa odabranom ponudom Davidoffa. Ovo je prvi u nizu događaja u kojima će Davidoff za svoje goste, njegove poznavaoce i uživaoce, pružiti gastronomske užitke sa Davidoffom kao krunom okusa na kraju.