OTVORENA DIJAGNOSTIČKA LABORATORIJA SA USLUGOM «NALAZ NA KUĆNA VRATA»

U centru Sarajeva, u ulici Mehmeda Spahe br. 26b, otvorena je nova dijagnostička laboratorija BIOMEDICALAB – zdravstvena ustanova sa ciljem pružanja visokokvalitetne zdravstvene usluge

Ova laboratorija je opremljena najsavremenijom, potpuno automatiziranom opremom, i vode je stručnjaci – ljekari i medicinski tehničari specijalizirani za biohemijske, hematološke, histopatološke, mikrobiološke, imunohemijske  i druge usluge.

Danas, kada su ljudi okupirani mnoštvom obaveza, izloženi stresu i pomanjkanju vremena, potrebno je da im vrijeme bude saveznik a ne neprijatelj. Stoga je BIOMEDICALAB uvela još jednu pogodnost  – uslugu terenske službe, popularno rečeno «nalaz na kućna vrata».

Ona podrazumijeva uzimanje uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izvještaja o ispitivanju na kućnu adresu.

BIOMEDICALAB na brz, efikasan, tačan i precizan način dolazi do rezultata laboratorijskih  ispitivanja, pravovremene dijagnostike što je preduvjet preventivnog djelovanja a sve radi očuvanja zdravlja korisnika.

Cilj ove medicinske laboratorije je da svaki korisnik redovnim analizama preventivno djeluje na svoje zdravlje.

Otvaranje ove akreditirane laboratorije koja djeluje po najvišim evropskim standardima kvalitete olakšat će i korisnicima i njihovim ljekarima jer  je tačan nalaz imperativ za ukupnu zdravstvenu procjenu,

Stoga je otvaranje BIOMEDICALAB-a  privuklo veliki broj zdravstvenih radnika, ljekara specijalista ali i drugih javnih ličnosti koji su se htjeli upoznati sa modernom opremom i uslugama najopremljenije biomedicinske laboratorije u gradu.

Zato čuvajte svoje zdravlje i ispitajte ga u BIOMEDICALAB-u.

Sve informacije možete dobiti na tel. 033-202-434, te na adresi Mehmeda Spahe br. 26b. Radno vrijeme je od 7 do 19h a subotom od 8 do 14 sati.