Novembarski Ladies In uz sjajnu komediju “Hamlet u selu Mrduša Donja”

Sinoć (15.11.), u Narodnom pozorišu, u Sarajevu održano je druženje za dame Ladies In by Sensation. Pripadnice ljepšeg spola u 19 sati počele su pristizati u najljepšu pozorišnu kuću u Bosni i Hercegovini, gdje su uživale uz piće dobrodošlice, laganu zakusku, ali i brojne poslastice…

Elegantne, dotjerane i s osmijehom na licu, gošće su se fotografirale ispred wall-a  “Ladies In by Sensation” na kojem su ispisane motivirajuće poruke, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

CC 350 žena nakon ugodnog razgovora i fotografiranja uputilo se ka sali Narodnog pozorišta. Nakon pozdrava dobrodošlice, koji su uputili organizatori projekta, direktorica agencije Altermedia, Samira Muratović, sve prisutne upoznala je i o novom projektu.

– Kako bismo istaknuli važnost uloge žena na današnjoj poslovnoj, ekonomskoj, kulturnoj i socijalnoj sceni Bosne i Hercegovine, te im pružili mogućnost za međusobno povezivanje kroz promociju istinskih životnih vrijednosti, marketing agencija Altermedia je prije dvije godine pokrenula projekt “Ladies In”. Cilj  nam je bio promovirati prave stvari, žene koje su svojim radom doprinijele mnogo . Mislim da smo uspjeli u tome. Svaki dan dobivamo  E-mail- ove podrške, zahvaljujući svima vama, drage dame. Hvala Vam na tome. No, mi se ne zaustavljamo, idemo dalje. Čast mi najaviti novi projekat “ Ladies In Awards – Žena godine 2017. Taj događaj desit će se 15. decembra, u Narodnom pozorištu, u Sarajevu. Izabrat će se najuspješnije žene u šest kategorija (kultura, business, inovacija u businessu, poduzetništvo, moda, društvena odgovornost)  + 1 kategorija ”In muškarac’”, a samo jedna od njih će osvojiti laskavu titulu “Žena godine 2017”. Od iduće sedmice, za našu i vašu Ženu godine moći ćete glasati na našem web portal: www. ladiesin.ba – obratila se svim prisutnim Samira Muratović, direktorica agencije Altermedia.

Organizatori Altermedia d.o.o. pobrinuli su se za odličnu atmosferu, te su dame počastili prigodnim poklonima prijatelja projekta: Sensation, Sarajevski kiseljak, dm, Podravka, Sinkro, Herbal Spa, Le Petit Marseillais, Visit BiH, Grateks i Gerry Weber, Sberbank BH, Red Bull, Vinarija Nuić i Tops.

Medijski sponzori: Hayat TV, Pink BH, Klix, Ekskluziva, Senzacija, Ladies In Magazine, Zdravi portal, Business Magazine, In Store i In HoReCa Magazine.