KANDIDATKINJA ZA ŽENU GODINE 2017. Sandra Vukadin: Zagrljaji sina, mobitel i čokolada

Jako sam ponosna i sretna što imam obitelj koja zajedničkim snagama, potporom i ljubavlju gradi jedan bolji svijet. Također ponosim se svim mojim kolegama koji svojim trudom i znanjem svakodnevno proizvode mirne snove

Ime i prezime: Sandra Vukadin
Kompanija/institucija: Nobil d.o.o.
Funkcija: Direktor

Kratka biografija: Rođena 1981. godine u Travniku. Poslije završenog studija u Dubrovniku vraća se u BiH da bi radila u obiteljskoj firmi koju je osnovao njen otac. Bavi se proizvodnjom madraca i kreveta. Prije tri godine preuzela vodstvo kompanije koja raste na domaćem, a posebice na stranom tržištu. Sretno udata i majka 4-godišnjeg sina Filipa.

Za mene je uspjeh:
Prvenstveno moja obitelj. Jako sam ponosna i sretna što imam obitelj koja zajedničkim snagama, potporom i ljubavlju gradi jedan bolji svijet. Također ponosim se svim mojim kolegama koji svojim trudom i znanjem svakodnevno proizvode mirne snove.
Moj najveći strah je:
Vjerojatno bolest. Posebice mojih najdražih. Mislim da se sve ostalo može prevazići trudom i radom. Najveća želja mi je da su svi zdravi.

Ne mogu bez:
Mobitela, čokolade, opuštanja u rijetkim prilikama, prijatelja i najviše – zagrljaja moga sina

Da sam brend bila bih:  Hm… Violeta. Domaći, a jako uspješan brend. Nude kvalitet, raznovrsnost i odlično pakovanje

Šta stoji iza svake uspješne žene:
Mnogo truda i rada. Žene se moraju duplo dokazati da bi bile uspješne. I naravno, ponavljam se, potpora obitelji

Vaš moto:
Sve se okreće u krug. Onoliko koliko daješ od sebe toliko će ti se i vratiti. Energiju, misli i želje koje isijavaš drugi osjete čak i ako ih glasno ne izgovorite.

Koje osobine Žena godine treba posjedovati?
Treba odisati posebnom karizmom i energijom i treba biti primjer svim drugim, posebice mladim, ženama u svim sferama života.