KANDIDATKINJA ZA ŽENU GODINE 2017: Deana Šušnjara: Svaki izazov prihvati kao mogućnost daljeg razvoja

Nađite posao koji nećete doživljavati kao rad već prirodnu nadopunu sebe i svog života. To je veoma važno

Ime i prezime: Deana Šušnjara

Kompanija/institucija: Jelena Shop

Funkcija: Manager

Kratka biografija:

Sretno udata i majka jednog dječaka. Uspješno i s velikom predanosti s majkom Biljanom i našim kolektivom vodim porodični posao, koji je ona pokrenula prije 25 godina. Prije dvije godine sam se uključila također i u posao s majkom svog supruga, a to je ženska obuća i kožna galanterija, te uživam u svakoj minuti svog radnog dana. Slobodno vrijeme provodim na putovanjima sa svojom porodicom i svojim prijateljicama. Velika radoholičarka.

Za mene je uspjeh:

Realizacija više faktora, da biste uspjeli u bilo kom biznisu morate biti proaktivni, morate se suočiti s izazovima današnjeg tržišta i preuzeti odgovornost za vlastito poslovanje. Morate biti hrabri, hrabro se suočiti s vlastitim slabostima i ograničenjima, te ih pretvoriti u snagu i prednosti. Budite jedinstveni te radite ono što volite i u šta vjerujete.

Moji strahovi su:

Racionalni i iracionalni. Racionalni su oni koje osjećam poput svake žene mojih godina , kao što su bolest i ratovi, a iracionalni su oni koji sami sebi namećemo, te koji nas koče od napredovanja.

Ne mogu bez:

Svoje porodice i prijatelja.

Da sam brend bila bih:

Coca-Cola. Vječna, jedinstvena s okusom tajnog sastojka.

Iza svake uspješne žene stoji:

Podrška najmilijih, sigurnost u pravi izbor posla, hrabrost, entuzijazam, te ulaganje u pozitivnu energiju, svaki izazov prihvatiti kao mogućnost daljeg razvoja.

Ustanite svaki dan uzbuđeni što idete na posao. Nađite posao koji nećete doživljavati kao rad već prirodnu nadopunu sebe i svog života. To je veoma važno.

Žena godine mora da bude:

Jedinstvena, iskusna, hrabra i inspirativna za sve druge žene u našoj zemlji.