Modni trikovi uz koje ćete biti vitke!

Ako dobro poznajete svoje tijelo, modu i svoje modne komade možete, itekako, iskoristiti u svoju korist. Male nedostatke, poput viška kilograma možete prikriti uz pomoć naših nekoliko trikova…

Svoj modni stil i omiljene modne komade iz ormara uvijek možete iskoristiti tako da naglašavaju ono najbolje na tebi, baš kao što i eventualne “nedostatke” možete sakriti uz pomoć nekoliko super jednostavnih modnih trikova.

Odjeća oblikuje figuru

U vrećastoj odjeći izgledat ćete još krupnije. Čak i ako se ne osjećate najugodnije u uskim komadima, postoji odjeća koja se može odlično prilagoditi liniji tvojeg tijela. Na prvom mjestu, tu je strukirani sako, takozvane pencil suknje ili one A-kroja, kao i hlače koje će vizualno izdužuju noge.

Modni dodaci mogu sve popraviti

Cipele, torbe, nakit, sunčane naočale,… Dodaci su sjajan način da istaknete sve ono najbolje na svom tijelu. Uz to, na ovaj ćete način pokazati svoju kreativnost, te izgraditi svoj modni stil.

Crveno, crveno, crveno

Nosi crveno na onom dijelu tijela koji želiš istaknuti! Bilo da se radi o ružu za usne, laku za nokte, komadu odjeće ili modnom dodatku – crvena boja budi osjećaj odvažnosti i nameće poštovanje.

Stavi kaiš

Kaiš ili pojas pomoći će vam  u oblikovanju figuru, a ovisno o tome želite li istaknuti ili sakriti svoj struk, izaberite širi, odnosno uži remen.

Štikle boje kože

Dobar par cipela može učiniti čuda za tvoje noge. Kako ih najjednostavnije vizualno izdužiti? Cipelama boje kože! One izgledaju gotovo kao produžetak tvojih nogu pa ćeš zato momentalno izgledati vitkije.

Iskoristite koji frizerski trik

Oblikovanje kose odličan je način za poboljšanje izgleda, samopouzdanja ili trenutnog raspoloženja. Visok konjski rep izdužiti će i gotovo utegnuti tvoje lice.

(24 sata.hr)