LynchBurger – burger po mjeri Jack Daniel’sa

Cijeneći dobar ukus i dobro društvo, Jack Daniel’s vas poziva da u restoranu ‘Burger Bar’ u Sarajevu ove jeseni probate The LynchBurger, burger napravljen od najboljih sastojaka koji će zaintrigirati vaša nepca…

Nastao u saradnji Jack Daniel’sa s poznatim food blogerom Harisom Suljovićem, kreativcem iza bloga „Take Me To Food“ i ‘Burger Bar’ restorana. The LynchBurger je spoj dobrog okusa, savršeno balansiranih sastojaka s okusom najpoznatijeg američkog viskija.

-Tajna ovog burgera je jednostavna – kvalitetni sastojci spojeni s prepoznatljivim okusom viskija rezultirali su burgerom bogatog okusa. Meso spravljeno s nekoliko kapi viskija i jedinstvenim Jack sosom, ukomponirani sa salatom, suhim mesom, cheddar sirom i naravno najfinijim pecivom zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce“– otkrio nam je Haris Suljović.

-Nadahuće za ime ovog jedinstvenog burgera pronašli smo u rodnom gradu Jack Daniel’sa, Lynchburgu, a sigurni smo da bi se i gospodinu Jacku svidio okus koji je inspirisan njegovim radom – istaknuo je Damir Puzić, vlasnik Burger Bara.

The LynchBurger možete probati u kombinaciji s Jack Colom u Burger Baru u Sarajevu, Skenderija 31B.

Dobar tek!