Ove trebate vidjeti, posjetiti, kupiti…

Novembar u vašem kalendaru

Željko Joksimović slavi 48. rođendan Centra Skenderija

U dvorani Mirza Delibašić, povodom 48. rođendana Centra Skenderija,  29. novembra nastupit će Željko Joksimović, srbijanski pjevač, koji će sarajevskoj publici predstaviti prvi put projekt “Dva sveta”.  Fanovi ovog popularnog umjetnika, imat će priliku uživati i u njegovim kako starim, a tako i novim hitovima.

 “Kopilad Picofalkonea” nova detektivska serija

Na Fox Crimeu od 24. novembra počinje nova detektivska serija “Kopilad Picofalkonea”, zasnovana je na romanima Mauricija De Đovanija, a radnja se odvija u živopisnom, savremenom Napulju. Nakon ozbiljnog slučaja korupcije, mala policijska stanica Picofalkone u starom centru Napulja treba da bude zatvorena. Međutim, prije nego što se to desi, policijska uprava šalje nove policajce regrutirane iz ostalih okruga. Tim od pet policajaca naizgled je nevjerovatan i na ivici zakonskog djelovanja, baš kao i kolege koje su zamijenili i od kojih odmah naslijede nadimak „KOPILAD“.

25. novembar – Dan državnosti BiH

Dan državnosti Bosne i Hercegovine je praznik, u našoj domovini, koji se obilježava svakog 25. novembra. Na taj dan 1943. godine na prvom zasjedanju ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu usvojena je Rezolucija ZAVNOBIH-a, u kojoj je izražena odlučnost naroda BiH da naša zemlja, bude zbratimljena zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost svih. Provedite i ovaj 25. novembar u krugu dragih ljudi na nekoj od prelijepih destinacija naše domovine.

 Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle puder

Zahvaljujući svojoj inteligentnoj formuli koja pruža 24-satnu hidrataciju, SPF20 zaštitu i kontrolu sjaja, Healthy Skin Harmony Miracle puder pruža polu-mat finiš i zaštitu od svakodnevnog stresa rezultirajući besprijekorno svježim i zdravim izgledom lica. Novi Max Factor puder potražite u bh. drogerijama.

Skin Caviar Absolute Filler

Prvi put sasvim novi pristup, lifting kože zahvaljujući filer efektu povećanja volumena kože. Prva krema, Skin Caviar Absolute Filler, vraća volumen koži koji joj je vrijeme oduzelo. Vraćena punoća. Profinjene i definirane konture. Vraćena harmonija, sklad i proporcionalnost. Novi sastojak, nova tehnologija, novo pakiranje za novi korak prema svevremenskoj lijepoj koži.