Ladies in u Tuzli: Uz komediju Fadila Hadžića Tuzlanke se smijale do suza

Proteklog utorka u “Bosanskom kulturnom centru” održano je još jedno druženje za dame “Ladies In by Sensation”…

Elegantne dame iz “Grada Soli” blistale su, a organizatori marketing agencije Altermedia potrudili su se za odličanu atmosferu i sve pripadnice ljepšeg spola počastili prigodnim poklonima prijatelja projekta.

CC 330 dama uživalo je i uz komičnu predstavu Fadila Hadžića “Državni lopov”, čija je dramaturgija apsolutno prilagođena današnjem vremenu. Iako je tekst napisan prije više od 40 godina i danas konotira sa društvenim (ne)prilikama.

S obzirom na to da je event održan posljednjeg dana oktobra, mjeseca u kojem se ukazuje na borbu protiv opake bolesti, borbe protiv karcinom dojke, sve prisutne dame poslušale su kratko predavanje na temu “Brinimo jedna o drugoj”, te je ukazana važnost redovnog odlaska na preglede.

I ovaj put interesovanje za ovakav skup bilo je veliko, broj gostiju se stalno povećava, a dame svaki put radosne odlaze sa Ladies In eventa…

Prijatelji projekta: BH Telecom, Addiko bank, Nifty, Le Petit Marseillais , Lisca, Senzacija, Zepter International d.o.o. , Plava poliklinika Tuzla, Milo Selo, Oktopod Travel, Harmony, “MEDICINSKO-BIOHEMIJSKI, LABORATORIJ EXTRALAB TUZLA, Mliječna Industrija 99 Gradačac, Menprom, Modelina, Ginekološka klinika “Dr Balić”, Urban Home, Catering restoran Royal, Bingo, Off Set štamparija, Jägermeister