Staklena koža sve popularnija u beauty svijetu

Zahvaljujući pričama o učinkovitosti bizarnih sastojaka kao što je puževa sluz, ali i sedam koraka njege kože, čini se da smo spremni, najnoviju metodu za postizanje koreanske ljepote, uvesti u svoju svakodnevicu

Naime, najnoviji trend koji sve češće ulazi u beauty rutinu damama širom svijeta, idealan je za one koji se muče sa suhom i kožom osjetljivom na hladnoću.

Koreanke izuzetno paze da im koža bude tanka, svijetla i s najvećim stepenom hidratacije. Upravo se zbog toga, staklena koža obično koristi za opisivanje besprijekorne, sjajne kože. Metoda staklene kože sastoji se od slojeva laganih, ultra hidratacijskih proizvoda koji se odmah reflektiraju na nježnom, blistavom licu. Postala je pravi hit jer je naime, u potpunosti spremna za moderan način života, odnosno zovu je još i koža za selfie.

Znate li kako ćete postići ovaj završni touch nakon kojeg ste spremni za objektiv? Redoslijed nanošenja proizvoda za njegu jako je bitan. Započnite s proizvodima na bazi vode. Nakon dvostrukog čišćenja (koristite sredstvo za čišćenje na bazi ulja, zatim pjenu za čišćenje lica koja ima opciju uravnotežiti Ph), nanesite sloj tonera, masku, serum i na kraju, završite hidratantnom kremom.

S ovih nekoliko koraka ćete dobiti vidno sjajniju kožu. I ne brinite, nećete izgledati masno. Umjesto toga, vaš će ten biti mekan na dodir, a blistavost ćete dobiti doslovce iznutra. I za kraj, maleni izazov. Snimite selfie s #glassskin i pridružite se, svojom fotografijom, djevojkama koje diljem svijeta pokazuju svoj besprijekoran ten.

(fashion.hr)