Predstavljamo prvu na svijetu rotirajuću anti-ageing noćnu kremu koja nastavlja djelovati

Avonov revolucionarni dvojni sistem kontinuisano poboljšava stanje kože uz pomoć revolucionarnog tretmana koji smanjuje bore i linije, mjesec za mjesecom, čak do jedne godine

Da li ste primjetili da promjenom različitih tipova šampona vaša kosa izgleda bolje? Ili ukoliko zamjenite kratke periode intenzivnih anairobnih vježbi, vaše tijelo brže sagorijeva kalorije? Ako jeste, onda možete li zamisliti šta bi rotacija mogla učiniti i za vašu kožu? Avon vam donosi odgovor – ANEW Reversalist Infinite Effects noćnu tretmansku kremu, jednu od prvih rotirajućih formulacija noćne kreme koja smanjuje znakove starenja na koži mjesec za mjesecom.

“Avon je prvi na masovnom tržištu uveo stabilizovani retinol i AHA kiseline. Imamo preko 25 godina iskustva u inovacijama. ANEW Reversalist Infinite Effects noćna tretmanska krema prestavlja sljedeću vrhunsku inovaciju iz Avona koja rezultate smanjenja znakova starenja pojačava iz mjeseca u mjesec bez zaustavljanja, te daje rezultate koji su dokazani tokom jednogodišnjeg kliničkog istraživanja”, navodi Anthony Gonzalez, ANEW Globalni direktor odjela za istraživanje i razvoj.

Ključ dugotrajnog djelovanja je rotacijska tehnologija koja kombinuje Phyto+ kompleks sa SuperRetinol kompleksom. Podržan jednogodišnjim kliničkim istraživanjem ovaj Avonov revolucionarni dvojni anti-aging sistem, dio je nagrađivane Anew linije, i daje rezultate koji se poboljšavaju tokom korištenja i to čak do godinu dana korištenja. Krema je razvijana u periodu od preko tri godine, a klinički je testirana tokom cijele jedne godine na čak 116 žena koje su uočile značajne promjene.

Kako djeluje?

Tretman se sastoji od dvije formule, prvo se nanosi tretmanska krema broj 1 i to tokom 7 noći prije prelaska na tretmansku kremu broj 2 koja se također koristi tokom narednih 7 noći. Promjenom s jedne na drugu kremu svake sedmice vaša koža će osjetiti vrhunski učinak anti-aging SuperRetinol kompleksa. Kontinuiranost rotacijske tehnologije je ono što donosi neprekidne rezultate.

Formula 1: faza pripreme

Snažni sastojci u prvoj formuli skupljeni su u posebnom kompleksu pod nazovom Phyto+ kompleks. On se sastoji od fitola, anti-aging aktivnog sastojka koji se dobija iz biljke i visokog nivoa udjela hidratantnih sastojaka. Kombinacijom ovih sastojaka kompleks djeluje kako bi se pripremila, popunila i hidratizirala koža. Oni pripremaju kožu za SuperRetinol kompleks iz druge faze.

 Formula 2: tretmanska faza

 Sada kada je vaša koža pripremljena, SuperRetinol kompleks pomaže smanjenje znakova starenja i potiče podizanje nivoa kolagena. Ova inovativna formula sastoji se od retinola i natrijum hijaluronata, koji ima sposobnost dramatične obnove čvrstoće i tena kože, te smanjenja finih linija, bora i tamnih mrlja.

Rezultati bez premca

Već duži vremenski perios, sam retinol se smatra najboljim kozmetičkim tretmanom protiv bora. Ali Avonovi naučnici su shvatili da tretman sa fitolom nakon kojeg slijedi tretman sa retinolom daje 100% povećanje proizvodnje kolagena nego kada se retinol koristi sam*. Ostali fantastični rezultati: nakon 4 sedmice pokazuje 25% umanjenje bora u predjelu oko očiju, nakon 6 mjeseci tamne mrlje su smanjene za 33%, dok je nakon jedne godine uočeno poboljšanje tena za 27%.

Pridružite se revoluciji i recite zbogom borama, linijama, neujednačenom tenu i tamnim mrljama. Mlađa koža sada i u beskonačnost!

* Zasnovano na in vitro rezultatima

Više o ovoj revolucionarnoj kremi pogledajte i na:

http://www.avon.ba/PRSuite/AnewInfinity.page

Nova krema se nalazi u ponudi trenutne Avon brošure po cijeni od 35,90. Brošuru možete pronaći na:  http://www.avon.ba/PRSuite/jsbrochure.page