Max Factor predstavlja Healthy Skin Harmony Miracle puder

Max Factor predstavlja Healthy Skin Harmony Miracle puder: puder koji je better for the skin than wearing no make-up at all

Zahvaljujući svojoj inteligentnoj formuli koja pruža 24-satnu hidrataciju, SPF20 zaštitu i kontrolu sjaja, Healthy Skin Harmony Miracle puder pruža polu-mat finiš i zaštitu od svakodnevnog stresa rezultirajući besprijekorno svježim i zdravim izgledom lica.
Inspirisan modernom ženom

Max Factor stvara moderan, glamurozan i inovativan make-up koji omogućava ženama kreirati vlastitu verziju glamura svakoga dana. Healthy Skin Harmony Miracle puder kreiran je upravo za njih i njihovu dinamičnu svakodnevnicu. Bez obzira da li žure na poslovni sastanak, na aerodrome ili se sastaju sa starim prijateljima nakon posla, uz Healthy Skin Harmony Miracle puder svaka se žena može osjećati samouvjerenom u svakom dijelu dana kao onog trenutka kada tek nanese svoj make-up.

Max Factor Kreativni director Pat McGrath kaže:
“Svi make-up artistsi znaju da stres tokom dana može učiniti lice i make-up umornim i bezizražajnim, tako da je multifunkcionalni proizvod poput Healthy Skin Harmony Miracle pudera brilijantno rješenje jer djeluje kao savršena baza za bilo koji look. Ovaj puder posjeduje hidratantnu i zaštitnu formulu koja djeluje cijeloga dana i čini moj život lakšim jer mogu biti sigurna da će jednom nanesena šminka ostati postojana na licu cijeloga dana.”

Stella ga obožava

“Posao me vodi u različite klimatske zone, a ta promjena može napraviti haos na mom licu. Koristeći puder kao što je Healthy Skin Harmony Miracle pomaže mi izbjeći stres na koži i postići zdrav i blistav izgled. Uz to, jednostavno volim polu-mat finiš – dovoljno moći prekrivanja da prekrije sve nedostatke uz lakoću koja omogućava mojoj koži da slobodno diše! Nanosim ga na lice masažom jagodicama prstiju čime koža postaje zategnutija uz prirodan finiš, a to je puno jednostavnije nego nositi mnoštvo četkica sa sobom. Ovo je moj novi favorit puder!” kaže Stella Maxwell.

Inteligentna formula koja voli i njeguje vašu kožu

Healthy Skin Harmony Miracle je tečni puder koji se lako nanosi i prilagođava koži te pruža srednje temeljito prekrivanje. To je hibridni make-up proizvod koji je kombinacija tehnologija posebno dizajniranih kao odgovor na stres tokom dana. 24 h hidratacija je uravnotežena agensima koji upijaju višak masnoće za kontrolu sjaja, dok SPF20 pomaže štititi kožu od sunčevog zračenja – što čini ovaj puder boljim izborom za kožu nego da nikako nemate pudera na licu. Obogaćen sastojcima koji njeguju i hrane kožu ovaj puder pruža prirodan, polu-mat finiš za svježi izgled kao da ste tek nanijeli make-up; i tako cijeloga dana.