Ova boja će dominirati dizajnom enterijera u 2018. godini

Home » Ova boja će dominirati dizajnom enterijera u 2018. godini
“Millennial pink” polako odlazi u prošlost – stiglo je vrijeme dominacije nijanse “Black Flame”

Black Flame ili Black Indigo je boja za koju se opravdano pretpostavlja da će biti jedna od najpopularnijih iduće godine. Radi se o vrlo tamnoj nijansi plave boje, koja gotovo odlazi u crnu, no na kraju je nešto toplija, blaža i kompleksnija.

Ako se pitate kako će se tako nesvakidašnja nijansa zavući u kuće hiljadu ljudi, odgovor vam donosimo u nastavku. Naime, suprotno uvriježenom mišljenju mnogih, tamnije boje u interijeru se ne trebaju nužno izbjegavati.

Primjer, u nijansu Black Flame možete obojiti zid ili dva u prostoriji ili pak samo strop ako želite biti oprezniji. Poigrajte se s namještajem i nabavite onaj koji će odgovarati novoj boji vaših zidova. Nadalje, ko kaže da kupaonice uvijek moraju biti bijele?

Isprobajte pločice ili mozaik u ovoj zanimljivoj nijansi i uživajte u potpuno novoj vizuri prostora u kojem svakodnevno boravite. Kuhinja u ovoj nijansi također može izgledati spektakularno, a na kraju, uvijek možete započeti i s pokojim detaljem u Black Flame nijansi, poput jastučića ili okvira za slike, tek toliko da vidite kako vam odgovara.