Upoznajte Loubibabys: Christian Louboutin i Gwyneth Paltrow dizajnirali cipele za djevojčice

Home » Upoznajte Loubibabys: Christian Louboutin i Gwyneth Paltrow dizajnirali cipele za djevojčice
Čuveni dizajner cipela koje bi u svom cipelarniku poželjela imati baš svaka dama, odlučio je zakoračiti u svijet dječije obuće. U saradnji sa glumicom Gwynteh Paltrow dizajnirao je prve cipele sa crvenom potplatom za male dame

Osim što je odlična glumica, Gwyneth Paltrow je sjajna i poduzetnica i gotovo sve što dotakne pretvara u zlato. Godine 2008. lansirala je lifestyle brand Goop, te pod ovim imenom prodaje sve što se tiče putovanja, wellnessa, ishrane, ljepote i odjeće. A svoje je vjerne kupce obradovala još jednim novitetom: cipelicama Christian Louboutin za male dame. Naime, u saradnji sa čuvenim dizajnerom, lansirala je capsule kolekciju „Loubibabys“ cipela.

Mame će svojim djevojčicama cipele na Goop webstranici moći potražiti od 16. novembra, a jedan par cipelica koštat će 250 dolara.

– Bila je istinska čast sarađivati sa Louboutinom i njegovim timom na dizajnu novih cipelica, koje će sigurno postati pravi jesenji klasik. Sigurna sam da će mnoge mame i tetke poželjeti da njihove djevojčice imaju ove cipele – kazala je glumica, a ovom saradnjom podjednako je zadovoljan i slavni dizajner, koji je istakao da nema ništa ljepšeg nego kada prijateljstvo rezultira i dobrim poslovnim potezima.

– Gwyneth je sjajna “partnerica u zločinu“. Kada posao susretne prijateljstvo, rezultati znaju biti izuzetno zabavni – kazao je Louboutin.