14. rođendan dm-a: Nagradna igra, posebna ponuda i pokloni

Jeste li spremni za veliko rođendansko slavlje dm-a? Vodeća kompanija u kategoriji drogerija na našem tržištu, dm drogerie markt d.o.o., 29.6. slavi 14. rođendan, a za još jednu godinu uspješnog poslovanja želi zahvaliti upravo vama, svojim vjernim kupcima.

Tim povodom u narednih 12 dana, tačnije u periodu od 24.6. do 7.7. dm organizuje rođendansku nagradnu igru u kojoj je moguće je osvojiti jednu od ukupno 42 vrijedne nagrade. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju.

\"\"

Nagradni fond definisan je simbolično u znaku broja 14, te će 14 najsretnijih osvojiti jednu od 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 300 KM. Kao drugu nagradu dm je pripremio 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 200 KM, dok je treća nagrada 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

\"\"

Osim nagradne igre, u narednih 14 dana dm je pripremio veliki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a rođendan obilježava i posebnom ponudom u kojoj kupci za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobijaju gratis.

\"\"

U okviru rođendanskog slavlja, u periodu od 24.6. do 7.7. dm je pripremio još jedno iznenađenje za svoje kupce te će svima za kupovinu make up proizvoda u vrijednosti od 25 KM i više, poklanjati roller za masažu lica od žada, jedan od najtraženijih proizvoda za masažu i njegu lica.