Pet pari cipela koje će se nositi ove jeseni

U nadolazećoj jesenoj sezoni vraćaju nam se popularni prošlogodišnji modeli cipela, uz nekoliko zanimljivih noviteta

Štikle na vezanje

Jedna od glavnih značajki brojnih modela ljetnih sandala seli se u jesenju obuću. Satenska ili baršunasta vrpca, kožnati kaiš ili tanka špaga – što je “vezivo” upečatljivije, to bolje, jer ovakav model cipela u jesenskoj sezoni ima i ulogu modnog dodatka.

Cipele “presvučene” cvjetnim uzorkom

Veliki prošlogodišnji trend ne gubi popularnost, stoga ste na dobitku u nadolazećoj jesenjoj sezoni ako ste već ugrabili jedan par za sebe. Nosit će se raskošan i razigran uzorak, bez obzira na to jesu li u pitanju štikle, gležnjače ili čizme.

Čizmice sa pertle

Spremanje će trajati malo duže zbog ovih modela čizmica, ali one mogu biti toliko efektne da im to nećemo zamjeriti. Odaberite modele s klasičnim žnirancima ili njih zamijenite tankim satenskim vrpcama u boji koja može biti i drugačija od boje obuće.

Štikle s platformom

Ljubiteljice vrtoglavih potpetica i platforma opet dolaze na svoje. Od salonki do modela s otvorenim prstima, platforma je u nadolazećoj sezoni dobrodošla na baš svim štiklama.

Cipele ukrašene šljokicama

Ovakve cipele stvorit će diskoatmosferu u svakoj odjevnoj kombinaciji. Spajajte ih s neutralnim odjevnim komadima kako biste ih još više naglasili.

(Zadovoljna. hr)