”Ladies In by Jana” od sutra i u Mostaru

”Ladies In by Jana” od sutra i u Mostaru
Mostar će 21. marta postati bogatiji za još jedno kulturno dešavanje, jedinstveni event u okviru projekta ”Ladies In by Jana”, koji će jednom mjesečno u Hrvatskom Narodnom Kazalištu okupljati poslovne dame ove regije

”Ladies In by Jana” održava se već tradicionalno u Sarajevu, Banjaluci i Tuzli, jednom mjesečno, u različitim terminima, a ima za cilj promociju kulture, ženskog poduzetništva i pozitivnih životnih vrijednosti koje prenose uspješne poslovne žene.

Kao kruna projekta nastao je i ”Ladies In Magazine”, namijenjen modernoj i poslovnoj ženi, čija promocija je održana 28. februara u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a gošćama u Mostaru bit će predstavljen sutra, u HNK.

”Ladies In Magazine” u prodaji je od 1. marta, izlazit će jednom mjesečno, a po cijeni 3 KM.

U okviru ”Ladies In by Jana” eventa, poslovne dame u Mostaru očekuju jedinstvena interaktivna druženja, širenje mreže poznanstava, kako poslovnih tako i privatnih, mnoštvo iznenađenja i poklona prijatelja projekta, i na koncu, sjajna predstava, koja se pomno bira isključivo samo za njih.

Predstava kojom organizatori najavljuju prvi ”Ladies In by Jana” event u Mostaru je ”Sve o ženama”, drama po tekstu Mire GAVRANA, režirao Robert RAPONJA, a obnovila Jelena KORDIĆ KURET.