“Ladies in” okupio brojne dame u Banjaluci i Tuzli

Ovaj društveni događaj osmišljen u cilju promocije kulture i ženskog poduzetništva, svoj uspješni niz nakon Sarajeva nastavio i u Banjaluci i Tuzli

Brojne pripadnice ljepšeg spola svojim su dolaskom uveličale ovaj event u Banjaluci (26. januara), gdje je uz druženje, cocktail i poklone sponzora za sve dame, odigrana i predstava “Narodni poslanik”.

Pozivnica i mjesto više tražili su se i u Tuzli, gdje je “Ladies In” održan 31. januara, a posebne emocije izazvala je predstava “Helverova noć”.

Prijatelji koji su podržali evente u Tuzli i Banjaluci su: Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, Red Bull, Restoran Royal Tuzla, Mesna industrija Menprom, dm drogerie markt, Johnson&Johnson, Mliječna industrija Migg, Dukat, Akova, For the hunters, Urban Home, Poliklinika Vaše zdravlje, Mentha kozmetika, Krajina Klas Manja, Imlek, Beauty studio Karal, Didaco, Harmony i Nova Oprema.

Projekt su medijski popratili: Hayat TV, PINK BH, ATV, BN, Faktor, Ekskluziva i InStore Magazin.

”Ladies In” će se održavati jednom mjesečno, do kraja godine u Sarajevu, Tuzli, Banjaluci i Mostaru, pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi, a u organizaciji agencije Altermedia.