Osobe rođene u znaku blizanaca slave svoje rođendane od 21. maja do 21. juni. To je treći znak životinjskog kruga te ima element zraka, a njegova planeta je Merkur. Pripadaju najživahnijim i najsamosvjesnijim horoskopskim znakovima – i to su tek neki razlozi zašto ih trebaš u svom životu. Zapravo, osobe rođene u znaku blizanca drugi ljudi jako vole – ili mrze! Međutim, blizanci definitivno spadaju među najzanimljivije osobe koje ćeš ikada upoznati! Ovo je nekoliko razloga zašto bi trebala imati osobe rođenu u znaku blizanaca u svom životu…

 

  1. Blizanci su otvoreni i komunikativni. Tvoja najbolja prijateljica je rođena u znaku blizanaca? Sretnice! S blizancima se uvijek dobro provodiš te je vrlo zabavno. Njihov svjež i komunikativan način ponašanja brine se za to da brzo upozna nove ljude. A kad počnu razgovarati, onda se vrlo brzo vidi koliko su blizanci zapravo zabavni i spremni za partijanje. Uvijek imaju pravu riječ na usnama te mogu voditi beskrajne razgovore o modi, ljepoti i putovanjima. To ih čini zahvalnim prijateljima koji se i u najtežim vremenima brinu za svoje najdraže.

 

  1. Blizanci su vesela bića. Ruku na srce: kaže se da su blizanci jedni od najraspoloženijih horoskopskih znakova! Doista, većinu vremena su veseljaci. Primjerice, kad ujutro dođu u ured, odmah sve zaraze dobrim raspoloženjem. Njihove zanimljive i smiješne priče odmah sve zaraze smijehom. Kad god ćeš imati neku lošu fazu ili ćeš biti loše volje, blizanci će ti biti jako zahvalni prijatelji.

 

  1. Blizanci su vrlo znatiželjni. Za blizance ne postoji pojam dosada! Oni uvijek nađu neki razlog za istraživanje i to ih čini ljudima željnima znanja. Osim toga, jako ih zanima kultura i kuhinja. Žude za novim iskustvima i pustolovinama te nakon toga jedva čekaju ispričati sve o tome svojim najdražima.

 

  1. Blizanci su fleksibilni. Spontani odlazak na piće u omiljeni kafić? Blizanci su uvijek za – vrlo su fleksibilni. Ne vole planirati puno unaprijed. Radije se vode za svojim osjećajima i prema raspoloženju. Osim toga, uvijek ih se može nazvati te su prijatelji koji će doći k tebi u dva sata ujutro da te utješe ili podrže. Teško da se može više očekivati od prijatelja/ice.

 

  1. Blizanci su kreativni. Većina blizanaca ima kreativnu žilu! Imaju dobar osjećaj za trendove i znaju kako se savršeno oblačiti. Pri tome uvijek nalaze nove butike ili online- shopove koji podcrtavaju njihov sjajan izgled. Međutim, to još nije sve. Znaju bojati zidove i imaju jako dobar osjećaj za uređenje interijera.