Problemi osjetljive kože su prošlost uz Mixa proizvode

Lijepa, zdrava i njegovana koža posljedica je načina našeg života i zdravlja

Dolaskom zimskih mjeseci – često zaboravljamo da odjeća nije jedino što trebamo promijeniti. Ovo razdoblje sa sobom nosi neugodnu suhoću kože, posebno kože lica, ruku i nogu… Upravo zato biste trebali preduhitriti posljedice oštre hladnoće i unaprijediti svoju uobičajenu njegu kože, ne izostavljajući nijedan dio tijela. Također, klimatski uvjeti isušuju kožu, čemu pogoduju centralno grijanje, kao i češće korištenje tople vode. Sve to utječe na zaštitni hidrolipidni omotač, uz pojavu neugodnih manifestacija na koži, u vidu svrbeža, ljuskanja, hrapavosti, crvenila i pojačane iritabilnosti i osjetljivosti kože. Simptomi postaju još izraženiji ako je koža i inače suha i osjetljiva.

Sve navedeno jednoznačno upućuje na to da tokom zime moramo voditi više brinuti o njezi kože u smislu vraćanja vlage i masnoće koje gubi zbog djelovanja nepovoljnih utjecaja.

Kako biste spriječili iritacije i njegovali svoju kožu na najbolji mogući način, tu je francuski kozmetički brand Mixa poznat kao izvrstan brand za osjetljivu kožu, čiji proizvodi imaju smanjeni rizik od pojave neugodnih reakcija i pomažu korigirati ili umanjiti povremenu ili trajnu osjetljivost kože.

Svi Mixa proizvodi formulirani su pod medicinskim nadzorom kako bi rizik od pojave alergija sveli na minimum. Testirani su pod nadzorom dermatologa na osjetljivoj koži i koži sklonoj reakcijama, te su razvijeni koristeći farmaceutske sastojke koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži.

Linija proizvoda branda Mixa danas sadrži visokokvalitetne proizvode dostupne po odličnim cijenama. Veliki spektar medicinski formuliranih proizvoda, od njege beba do njege lica, tijela i ruku zadovoljava potrebe cijele porodice. Također, osim što je Recept za osjetljivu kožu, kao Ekspert za osjetljivu kožu, raspolaže širokom lepezom proizvoda pažljivo namijenjenih svakom tipu osjetljive kože. Od veoma suhe, suhe, normalne, dehidrirane do masne kože. Pogodne su za korištenje od 20-ih do 55+. Ova sjajna kolekcija krema za kratko vrijeme su oduševile svoje korisnike..

Nakon korištenja Mixa Hyalurogel Light kreme koža je vidljivo glatka elastična, hidratizira i zrači zdravljem i vitalnošću.

Posebno nam se dopala njena jedinstvena lagana gelasta tekstura! Brzo se upija, hidratizira epidermis i ostavlja ugodan osjećaj hidratacije na koži. Također, utvrdili smo da je ova krema pogodna, kako za osjetljivu, normalnu, a tako i dehidriranu kožu.

 Ukoliko želite postići zategnutu kožu koja sjaji od zdravlja i vitalnosti, za vas je idealno da se prepustite hidratantnoj njezi uz  Mixa Hyalurogel Rich kremu – obogaćenu hijaluronskom kiselinom, te prirodnom komponentom strukture kože. Njega je pogodna za osjetljivu i suhu kožu.

Iz ove kolekcije dolazi i sjajna Mixa Hyalurogel noćna krema – koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom, te hranjivim i umirujućim uljem divljeg lana.  Posebno nas je oduševila njena kremasta tekstura – koja stvara zaštitni sloj. Posebno djeluje na osjetljivu kožu tokom cijele noći i ojačava barijeru kože. Nakon noćnog djelovanja, osjetljiva koža izgleda glatko, osvježeno i blistavo. Može se upotrebljavati kao noćna njega, te kao noćna maska nanošenjem debelog sloja.

Ukoliko je vaša koža suha, koristite Mixa Hyalurogel serum za intenzivnu hidrataciju osjetljive, normalne, dehidrirane i reaktivne kože. Ovaj serum obogaćen je duplo većom koncentracijom hijaluronske kiseline prirodnog porijekla – u poređenju Hyalurogel krema. Rezultati: Serum lagane teksture trenutno umiruje, dok nelagodnost, zatezanje i crvenilo djeluju umanjeno. Način upotrebe: Nanesite tokom dana i uvečer na lice i vrat. Nježno umasirajte kružnim pokretima.