#LADYCOAT GLAVNA JE ZVIJEZDA HERTEX NOVOGODIŠNJE KOLEKCIJE

Novogodišnji praznici znače i najbolju modnu ponudu, ali i sniženja koja ne želimo propustiti.

Bosanskohercegovačka modna kuća Hertex predstavila je ekskluzivnu kolekciju kaputa i jakni za žene, a glavna zvijezda je zasigurno linija elegantnih i klasičnih #LadyCoat ženstvenih kaputa.

Kolekcija je potpuno novo modno osvježenje, inspirisana samopouzdanjem stvarnih i ostvarenih žena, koje njeguju elegantni, klasični i bezvremenski stil odijevanja.

Kaputi iz Hertex kolekcije spajaju generacije, različitosti i boje koje govore o vrijednostima  koje njeguju žene: ljubav, priroda i ljepota.

Modeli iz ove kolekcije govore najbolje o snažnim ženskim emocijama, raspoloženjima, vezama, prijateljskim i onim koje svaka žena treba da ima prema sebi.

Pored jedinstvenog i ekskluzivnog dizajna, kaputi iz Hertex kolekcije pozivaju žene da žive u najljepšim i stvarnim momentima, u kojima se zaista osjećaju posebno i svoje.

Kako to i tradicija Hertexa živi, svaki model je zapravo jedno životno modno iskustvo koje poziva na uživanje u pravim vrijednostima.

Ako vjerujemo da postoji novogodišnja čarolija, vjerujmo i u ovaj trenutak kada svaka žena treba sebi da kaže ”Trebam novi kaput”, i to baš onaj koji će me podsjećati na najljepše i samo moje vrijeme u godini.

U Hertex trgovinama vas čeka veliki novogodišnji popust od 10% do 30% na sve zimske jakne i kapute.

Posjetite ih online na www.hertex.ba ili u najbližoj trgovini u Sarajevu (Otoka i Socijalno), Doboju, Modriči, Tuzli i Zenici.