Minimalizam ili unikatnost u novoj DANEL kolekciji

Posljednjih godina minimalizam je aktuelan kako modi, tako i u svim drugim sferama života. Bit’ ćemo iskrene i priznati da apsolutno podržavamo to, osobito u vremenu koje svakodnevno prihvata nove trendove i promjene. Minimalizam se razvija istovremeno, korak uz korak, sa brzim #lifestylom i brzom modom. I, kamo nas to vodi?

Iako na prvu zvuči nemogućim, sigurne smo da ste svjesne svega navedenog. Naše Instagram i Facebook profile obuzima lava “nametnutih” trendova poznatih ličnosti, infulensera i fast fashion brendova, a upravo u tim trenucima sve više cijenimo bh. modne brendove i dame koje podržavaju lokalne priče. Ipak, svjesne smo da od trendova ne možemo pobjeći. Ne možemo ih ignorisati, ne možemo im se oduprijeti. Ali možemo birati kreacije domaćih brendova i promijeniti trend kupovine odjevnih komada velikih trgovačkih lanaca! Bosanskohercegovački brendovi sve su uspješniji na regionalnoj sceni, te vam nude ono što trebate za svoj minimalističan i unikatan look, s potpisom domaće modne scene.

Među tim brendovima je i, već svima poznati, brend iz Tuzle – DANEL fashion studio. Zimska kolekcija ovog  brenda spoj je nespojivog (tako bar mnogi kažu!). Minimalizam, asimetrija, nosivost, unikatnost, svila i apstrakcija – sve na jednom mjestu. Zašto i kako su prekrasne dame ovog brenda kreirale takvu kolekciju? Pa, kažu, jednostavno su željele našim damama pružiti osjećaj inspirisan francuskinjama, bez obzira gdje bile, jer svaka od nas to zaslužuje. Voljele minimalizam u modi ili ne, proizvodima njihove nove kolekcije teško ćete odoljeti. Vode vas na ulice vaših omiljenih gradova u ručno rađenim, unikatnim i luksuznim proizvodima, izrađenim od prirodnih materijala u kojima se vaša koža osjeća božanstveno! A to je ono najbitnije, zar ne?

Uvjerite se i same na njihovom Instagram profilu ili web stranici – INOCENTE je sve što trebate ove zime! I da, ne zaboravite pogledati njihovu ponudu i na OREA Bazaar shopu, gdje vas čekaju dodatne pogodnosti i popusti ukoliko plaćate VISA karticom.