Shopping vodič: Vruće i dugo ljeto donosi konačno osjećaj slobode

Mini tašnice, ali i velike ceker torbe, jednodijelni kupaći kostimi i klasični bikini, duge hlače ili one u trapez stilu, udobne, široke i prevelike košulje i majice, jeans koji kroz proreze i rupe otkriva i skriva tijelo, rese i neon boje i utjecaj modnih 90-ih je ono što nam ljetna moda donosi s porukom – OPUSTITE SE, VRIJEME JE…

Ove sezone, ljeto je došlo u najljepšim bojama, koje nas kao nikad ranije pozivaju na odmor koji tako silno želimo, trebamo i čekamo. Kakav bi to odmor bio ako nismo u potpunosti stilizirane i u potpuno novim kombinacijama kojima smo osvježile svoje ljetne garderobere…

PASTELNO I NJEŽNO

ALMA RAS, 69,90 KM
ALMA RAS, 79,90 KM

Zara šešir 39,95 KM

Ove sjajne kombinacije istaknuti će vaš preplanuli ten, a kako biste izbjegli da istaknu i nepoželjne dlačice, dugotrajnu bezbrižnost bez dlačica riješit će vam nova Philips Lumea.

           ČISTO BIJELO I ANIMAL PRINT SE VOLE

Zara bijeli kupaći, 49,95 KM
massimo dutti, 119,00 KM

 

 

Deichmann, 59,90 KM

NIŠTA NE OBLIKUJE FIGURU KAO JEDNODIJELNI KUPAĆI KOSTIM

 

ZARA

Trendi detalji pažnju će privući na gornji dio tijela i ramena. Kako pažnju istovremeno ne bi privukle i dlačice na području pazuha, u svoju ljetnu beauty rutinu dodajte Philips Lumeu koja ima čak 450.000 bljeskova. Uživajte u njenom dugotrajnom efektu.

ALL WHITE KOMBINACIJE KOJE ĆE OBILJEŽITI VAŠE MODNO LJETO

ALL WHITE SET ZA NAJLJEPŠE LJETNE ŽURKE
ZARA, 59,95 KM+59,95 KM +89,95 KM – SANDALE
59,95 BAM+59,95 KM

ALL WHITE HALJINE ZA SVE PRILIKE

ZARA+59,95 KM

 

ZARA 59,95 KM

 

ALL WHITE ODIJELO ZA VAŽNE DATUME

Istaknite preplanuli ten uz bijelu boju, a u glatkoj koži bez dlačica uživajte uz pomoć  Philips Lumea uređaja. Praktična je za putovanja, jer se može koristiti bez kabla.

JOŠ JEDAN VAŽAN KORAK PRIJE ODLASKA NA PLAŽU

Iman Karović

Noćna mora svih dama, definitivno, su dlačice – koje je, posebno u ljetnom periodu, potrebno uklanjati skoro pa svakodnevno – ako govorimo o ženama koje koriste klasične brijače. Između pronalaska savršenog kupaćeg kostima i prvog odlaska na plažu, važan korak u pripremama za ljetnu sezonu i uživanje na plaži definitivno je proces uklanjanje dlačica.

Tatjana Ikanović

Baš poput potrage za savršenim kupaćim kostimima, uklanjanje dlačica može predstavljati pravi izazov. Srećom, inovativna tehnologija uskočila je u beauty svijet i pomogla nam da se dlačica riješimo brže, bezbolnije i dugotrajnije nego ikad prije. Sve što vam treba je Philips Lumea. Zašto je baš Philips Lumea najbolji izbor kada je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica?

Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlosnim impulsima koja se zove IPL (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta). Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice i time uspavljajuju rast dlačice, a kao rezultat imamo do šest mjeseci glatku kožu bez dlačica. Uz učinkovitost, Philips Lumea obećava izvrsnost i kada je zdravlje kože u pitanju. Dermatološka ispitivanja na više od dvije hiljade žena širom svijeta potvrdile su da je potpuno sigurna i jednostavna za korištenje u svom domu, a rezultati su vidljivi već nakon samo tri tretmana.

Bitno je naglasiti da je proces uz Philips Lumeu – efikasan i bezbolan. Ova tehnologija prepoznaje vaš tip kože i preporučuje vam idealan intenzitet tretmana prilagođen samo vama. Upravo zahvaljujući toj tehnologiji, možete bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli.

Kako se koristi?

Dlačice je prije ovakvog tretmana potrebno obrijati jer njihov korijen služi kao vodič IPL svjetlosti koja ga deaktivira i uspavljuje rast dlačice. Ukoliko imate tetovažu ili mladeže, ta područja obojite bijelom olovkom kako bi tretman na tim područjima bio učinkovit. Za korištenje Philips Lumee nisu potrebne zaštitne naočale. Važno je napomenuti da se Philips Lumea ne smije upotrebljavati 24 sata prije, odnosno 48 sati nakon izlaganja suncu ili solariju.

Philips Lumeu pronađite ovdje i cijelo ljeto bezbrižno uživajte na plaži, u omiljenim kupaćim kostimima i svim ljetnim aktivnostima.

Specijalni dodaci dizajnirani su za svaki dio tijela: za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu. Upravo zahvaljujući takvoj prilagodbi, dlačice možete odstraniti veoma brzo. Obje potkoljenice za 8,5 minuta, pazuhe za 1,5 minutu i bikini zonu za 2 minute. Možete je koristiti sa i bez kabla, tako da je praktična i za putovanja. Upravo zbog svih ovih razloga 3,5 miliona žena u svijetu koristi Philips Lumeu, a uz korištenje aplikacije Philips Lumea IPL, možete se svakodnevno detaljno informirati o tretmanima i tehnologiji.

Uz zlatna pravila do savršene kose

Zlatni savjet – zaštitite svoju kosu na plažama i moru. Jednostavno nosite velike šešire, a bonus savjet je da na kosu nanesete neko organsko ulje (bademovo, maslinovo) – izbor je vaš.

Uz savršeni kupaći kostim i šešir, kojom štitite kosu, uživajte u bezbrižnom i savršenom ljetu bez dlačica.