Proljeće je stiglo, a uskoro će s toplijim temperaturama doći i vrijeme druženja u vrtovima i terasama. Toga je bila svjesna ekipa koja je radila na novoj Zara Home kolekciji.

Buđenje prirode nerijetko i ljude natjera da izađu iz kuće, uživaju na proljetnom suncu i s divljenjem gledaju cvjetanje latica cvijeća. Floralni i voćni printevi preplave police dućana, uvuku se u našu garderobu te nas zavode na svakom koraku, a vedre boje u velikoj mjeri zamijene one tamne, u kojima smo proveli zimu.

Osim u modnom smislu, ova se mijena događa i u našim enterijerima pa se na društvenim mrežama odjednom mogu zamijetiti fotke s raskošnim buketima cvijeća, razigrani uskrsni stolovi i općenito vedra atmosfera proljeća.

Taj trend prati i Zara Home koja je predstavila novitete iz svoje kolekcije dodataka za dom za proljeće 2021. godine, a linijom dominiraju zelene i žute nijanse. Zlatni tonovi tako se isprepliću s tonovima narandžaste, zelenkaste i krem žute, praveći pravu proljetnu rapsodiju boja koja odiše svježinom i mediteranskim štihom.