Prošlogodišnji lock down obilježila je serija ‘La Casa de Papel’ i nakon toga opsesija za španskim serijama jednostavno ne prestaje. Definitivno su nas podsjetile kako su španci majstori drame i neočekivanih zapleta, zato ne iznenađuje previše da gotovo svaka njihova serija postaje apsolutni hit. Upravo jednu takvu ovih dana ne možemo prestati gledati, a više o njoj otkrijte u nastavku!

Sigurno ste primijetili da se ovih dana na Netflixu uvelike prati nova serija intrigantnog naslova “Who Killed Sara?”, a riječ je o kriminalističkoj drami u kojoj je glavni protagonisti, Alex Guzman, optužen za ubistvo sestre Sare, a zbog čega je osuđen na 30 godina zatvora.

Nakon odsluženih 18 godina zbog dobrog vladanja, izlazi na slobodu te sprema osvetu bogatoj porodici Lazcano koja mu je cijelu ovu priču i smjestila te tako uništila život. Ono što je njegov cilj zapravo jest otkriti pravog ubicu svoje sestre, a prilikom čega će na vidjelo izaći mnoge tajne, kao i lanac prostitucije koji se odvija pod krinkom uspješnog biznisa, piše fashion.hr

Za sada je dostupna samo prva sezona, koja završava poprilično napeto i neočekivano, zato brojni obožavatelji nestrpljivo iščekuju dolazak novih sezona. Više o samoj seriji možete otkriti iz trailera kojeg smo izdvojili u nastavku!