Trenutna situacija u svijetu je promijenila naš život naopačke. Tako se desilo i sa našim ormarom. Udobnost je postala prioritet prilikom oblaćenja, a postoji li komad odjeće u kojem se bolje osjećamo od trenerke?

Kada nismo sigurni šta ćemo obući taj dan, uvijek nam “na ruku” dođu trenerke koje su spremne za svako raspoloženje. Do sada ste sigurno stekli pozamašnu kolekciju raznih modela trenerki, a kojima je zaista teško odoljeti budući da je svaki model koji netom stigne u high street ponudu, ljepši od onog prethodnog. Zimu smo tako proveli u nešto neutralnijim tonovima, međutim dolaskom sunca i toplijih dana, vedre nijanse preuzet će glavnu riječ.

Ove sezone posebno su omiljene one pastelne, koje nas uvijek iznova osvajaju svojom suptilnom upečatljivošću. Iako vam se možda tako ne čini na prvi pogled, ove trenerke vrlo je lako zapravo kombinovati, a jedna od omiljenijih kombinacija je ona s tenana, čime se stvara ležeran, ali vrlo stylish look, idealan za svakodnevno ispunjavanje obaveza. Kako je riječ o modnom komadu iz kojeg nećemo izlaziti u narednim danima, u nastavku smo izdvojili nekoliko modela kojima je jednostavno nemoguće odoljeti!

Zara 39,95KM

Zara 49,95KM

Zara 29,95KM

Zara 29,95KM

Mango 65,95KM

H&M 39,95KM

H&M 59,90KM

Pull&Bear 29,95KM

Pull&Bear 29,95KM

Pull&Bear 39,95KM