Mirisne svijeće kroz godine su postale tržište ogromnog potencijala, koje iz godine u godinu dodatno raste i buja. Čini se kao da danas nema beauty ili lifestyle brenda koji nije razvio svoje ‘signature’ mirisne svijeće, a ponuda svake sezone postaje sve raznovrsnija.

Uz neke klasične mirise, kao i one skupe ‘niche’ mirise, s vremena na vrijeme pojave se i neke neobične, a čini nam se zapravo vrlo genijalne svijeće. Najnoviji dokaz je nova svijeća poznatog brenda Overose, koja nosi mirisne note našeg bezvremenski najdražeg doručka – kroasana.

Overose svijeća koja miriše na kroasane

Da, dobro ste pročitali, jer Overose Croissant svijeća svojim mirisom podsjeća na najfinije francuske kroasane i vodi nas na ulice Pariza kojima se svakog jutra širi miris ove veličanstvene poslastice – s puno, puno maslaca, kako Francuzi to rade.

Otkako se pojavila u prodaji, ova mirisna svijeća rasprodaje se velikom brzinom, kao i svaka njena nova zaliha, piše journa.hr. I trenutno je sold out, a proizvođač ističe da je bilo potrebno svega 15 minuta da posljednji put ‘nestane’ iz prodaje. Do neke nove zalihe, maštamo o mirisu ove svijeće.