U ovom periodu smo najviše kod kuće i to je savršeni izgovor da cijeli dan provedete u pidžami, a osjećaj ugode koju pruža mogao bi biti motivacija da svoju novu omiljenu pidžamu pretvorite i u kućno odijelo.

Udobne i lijepe pidžame za boravak kod kuće

Kao neodoljivo udobna i jednostavna odjevna kombinacija, pidžama je savršeni izbor za uživanje kod kuće. Izležavanje ispred televizora postat će još bolje, obavljanje kućanih poslova poput čišćenja i kuhanja lakše, a čitanje knjige prije spavanja još ugodnije.

Za proljetnu sezonu donosimo vam divne modele koje ćete obožavati nositi. Od laganog i prozračnog pamuka ili podatne svile, u nježim pastelnim tonovima ili neutralnim bojama, s dodatkom raskošnih floralnih motiva, prugastog uzorka ili duhovitih natpisa. Proljetne pidžame u kojima ćete poželjeti provesti svaki vikend nose potpis brenda Almaras.

Najbolje modele koje možete naručiti ravno iz udobnosti svog naslonjača i koji će postati vaša omiljena kućna kombinacija, donosimo u nastavku.

MINI PIDŽAMA IRIS 

45,90KM

Linija Iris namjenjena je ženama koje uvijek vole biti drugačije. Poželjet ćete je nositi i van kuće, a kako je kreirana od najfinijeg materijala modala vašoj koži će omogućiti jedinstveni dodir koji. Modal je izrazito lagan i posebno ugodan za nošenje u sezoni toplijeg vremena.

PIDŽAMA ARIA 

Modeli iz linije Aria kreirani su od visokokvalitetnog pamuka i vašoj koži će pružiti dodir koji voli, dok će zanimljivi dezeni ovih artikala vaše sate odmora učiniti ljepšim i veselijim.

54,90KM

PIDŽAMA BELA – gornji dio

Nježni i neodoljivi komadi za spavanje koje ćete rado birati da nosite tokom cijelog dana.

18,90KM

PIDŽAMA AURORA 

Model pidžame koji se treba naći u svakom ormaru, kako zbog svoje udobnosti tako i kroja koji odgovara svim damama.

54,90KM

PIDŽAMA TARA 

Linija Tara namjenjena je ženama koje preferiraju klasiku i vole osjećaj udobnosti.

59,90KM

MINI PIDŽAMA MONIKA 

Artikli iz linije Monika protkani elegancijom, kreirani su kako bi se svaka žena osjećala senzualno, zavodljivo, samouvjereno te uvijek bila odvažna.

54,90KM