Oxette predstavlja novi “Traveler” sat koji svojim nevjerovatnim dizajnom pruža izvanredan stil.

Danas često čujemo kako ljudi kažu da im sat nije potreban jer imaju telefon ili kako je zgodnije za dame da provjeravaju vrijeme sa svojih uređaja umjesto da konstantno okreću pogled ka svom zglobu. To je potpuno pogrešno.

 Dame, budite što ženstvenije!

  • Prije svega, dame mogu biti ženstvenije i privlačnije dok pokreću ruke pokazujući svoj sat ili asesoare i upućujući pogled ka nekome ko pita za vrijeme.
  • Drugi je razlog taj što vrlo lijep sat značajno poboljšava vaš izgled, može se prilagoditi vašoj odjeći i upotpuniti vaš stil.

Satovi mogu organizovati vaš dan!

Za mnoge ljude, nošenje sata može imati pozitivan učinak na utrošak vremena jer vas podsjeća da u danu imate samo 24 sata.

Vrijeme je ograničeno, a satovi podsjećaju na to.

Još uvijek postoji određeni šarm i elegancija za provjeru vremena na ručnom satu. Sada su satovi pristupačni, vrlo je jednostavno kupiti ih čak i više i kombinirati ih u bilo kojoj prilici.

 Vrijeme je da osvježite svoj stil!

Oxette predstavlja novi “Traveler” sat koji svojim nevjerovatnim dizajnom pruža izvanredan stil. Jednostavno, a elegantno kućište i jedinstvena mrežasta narukvica sa zanimljivim uzorkom, uz minimalistički brojčanik čine ovaj sat savršenim.

Idealan je za svaku modno osviještenu ženu pa i muškarca zahvaljujući unisex dizajnu.

Dostupan u različitim bojama.

Više na www.oxette.ba