Slavni Michael Kors, povodom 40 godina postojanja, organizovao je slavljeničku reviju u kojoj je prestavio novu kolekciju za jesen i zimu 2021. godine, ali i priredio show kakav se rijetko može vidjeti.

Svi oni koji su pomislili kako djelovanjem pandemije modni svijet gubi na glamuru i važnosti, slavljenička revija Michael Korsa sigurno će uvjeriti u suprotno. Povodom svoje 40. godišnjice Michael Kors priuštio je ultimativni modni užitak te predstavljajući kolekciju za jesen/zimu 2021. godine odličnim potezom podsjetio zašto ga u showbiz industriji smatraju najvećim modnim zabavljačem.

Na reviju za sezonu jesen/zima 2021. pozvani su najbolji Broadwayjevi izvođači Billy Porter, Bette Midler, Jane Krakowski, Rosario Dawson, Debra Messing, Alan Cumming, Marisa Tomei i Judith Light, između ostalih poslužili su kao čin zagrijavanja za Korsovo svojevrsno ljubavno pismo pozorištu. Tim potezom slavni brend je istovremeno naglasio važnost Američkog fonda glumaca, dobrotvorne organizacije koja podržava izvođače i radnike iza kulisa.

 Kako su vakcinacije u toku, gradovi poput New Yorka i Londona postupno počinju ponovno oživljavati noćni život, a Kors je odlučio svoju reviju posvetiti svečanom dvojcu: večeri i showu.

U filmu se prikazuju i slike restorana Sardi, gdje je Kors večerao prije predstave, a ovom revijom prikazao je svoju omiljenu večer: nakon restorana, svi dotjerani od glave do pete u glamuroznim izdanjima štaju se ulicama na putu do pozorišta.

Supermodeli Shalom Harlow, Helena Christensen, Karen Elson i Carolyn Murphy oduševile su u haljinama dostojnim crvenog tepiha, dok je Naomi Campbell zatvorila show upečatljivom crnom haljinom. Liya Kebede vratila se na modnu pistu u damskim monokromatskim tonovima dok je ambasadorica brenda Bella Hadid ostala vjerna zavodljivom i vrlo izazovnom stilu.

Irina Shayk, Ashley Graham, Adut Akech, Soo Joo Park, Paloma Elsesser i Halima Aden pridružili su se reviji koja je tekla blještavom gradskom ulicom prikazujući New York i njegovom najljepšem glamuroznom izdanju.

Prilikom kreiranja revije Kors je otišao korak dalje te je svaki modni komad nadahnut historijom označio QR kodom. Tako se ljubiteljima mode omogućuje da skeniranjem jedinstvenog QR koda zavire u njegovu historiju. Na primjer, sjajni crveni kaput, odvest će vas na web stranicu s filmovima Cindy Crawford koja nosi originalni komad u kolekciji proljeće / ljeto 1999. i Belle Hadid koja sada nosi njegovu preoblikovanu verziju.