Za ovaj brend sigurno već svi znaju, a on nas i ovog proljeća prijatno iznenađuje novim mogućnostima za kreiranje savršenog stajlinga.

Jedan od vodećih svjetskih brendova, Louis Vuitton, kreirao je novu torbu koja će istaći vaš stil i u kojoj ćete moći nositi važne stvari.

Kao dopuna novoj Coussin torbi, Louis Vuitton je predstavio i dvije nove varijante u duhu proljeća i ljeta 2021. godine. Obje siluete koje slave monogram modne kuće, dolaze u neprevaziđenim kombinacijama bež i crne boje. Kao što sugeriše njeno ime, torba Vanity je ona koja posjeduje praktičan dizajn strukturiranog oblika.

Naglašena je zlatnim rajsferšlusom, ručkom na gornjem dijelu i odojivi kožni kaiš. Njen oblik daje vam mogućnost da vaše važne stvari koje nosite u njoj držite savršeno organizovane i smještene u kompaktnom prostoru.

S druge strane, Onthego torba predstavlja aksesoar srednje veličine. Držeći se originalne i prepoznatljive siluete, sa gornjim ručakma ona vam daje mnoštvo mogućnosti za stilizovanje. Obje torbe su istaknute bezvremenskim nijansam, što ih čini savršanim izborom za sve dnevne i večernje izlaske. Ista paleta boja se nastavlja i u pogledu kožne galanterije novčanika i manjih torbica.