Ovaj dizajnerski brend je u ljetnoj kolekciji predstavio i dva nova okvira sunčanih naočala koje su dizajnirane da privuku pažnju

Kada dođe toplije vrijeme i izađu prve zrake sunca, naočale su must have dodatak bez kojeg ne izlazimo vani.

Ponuda cool sunčanih naočala sve je bolja i bolja, a mi smo u odabiru sve neodlučniji. Modernim okvirima ove godine jedno je zajedničko – svi su upečatljivi i neobični, s odmakom od klasike i uz dobru dozu granny chica i retro, boemskog stila. Posljednje koje su nam ukrale pažnju su one iz nove Loewe Paula’s Ibiza kolekcije za 2021. godinu. Kako je cijela linija rađena u duhu ljeta, bezbrižnosti i boho looka, i sunčane naočale prate istu estetiku.

Dizajner Jonathan Anderson za novu je kolekciju predstavio dva nova modela naočala: jedne s oblim i debelim okvirima, s čak osam boja za biranje, a druge nešto većih dimenzija, u avijatičarskom stilu koje su obilježene spomenutim granny chicom, jednim od vodećih trendova za sunčane naočale u 2021. I one također dolaze u širokom izboru boja, a kao omiljene bismo izdvojili one bež boje. 

Oba modela su izgledom jedinstvena i posebna, pravi modni dodatak s kojim se možemo zamisliti kako lutamo kroz neke tropske krajeve ili koračamo pješčanom plažom, uz Mojito u rukama, a pod ramenom s Loewe pletenom torbom – novi ljetni modeli cekera i pletenih torbi u klasičnim i šarenim izdanjima također dolaze pod okriljem nove Paula's Ibiza kolekcije.