Ako želite osvježenje koje će ispuniti vaš prostor toplinom, donosimo vam potpuno drugačije od onoga što očekujete. Kožni dekor, tj. predmeti širokog asortimana od kože koji će vašem domu pružiti vrhunski izgled.

Kožni namještaj nedvosmisleno mijenja priču u jednom životnom prostoru. U njoj čini zavoj i dodaje cool teksturu. Bez obzira radi li se o kožnoj sofi, krevetu, ležaljci, otoman, stolici ili fotelji, učinak je jedinstven. Naravno, pri odabiru kožnog komada namještaja trebali biste se voditi stilom koji dominira vašim prostorom, ali općenito, kožni namještaj može osigurati mjesto u svim stilovima.

Različite boje i dizajn kože zaslužni su za stvaranje upečatljivih komada poput elegantnih kutova, tapeciranih barskih stolica i klupa u hodnicima. Kožni namještaj nekada je bio odraz prestiža, a danas je to stvar dobrog ukusa.

Ako je kožni namještaj za vas još uvijek prevelika investicija, uvijek možete posegnuti za nečim suptilnijim i prezentiranijim kožnim dodacima. Također, ako u svom dnevnom boravku nemate mjesta za kožnu sofu ili fotelju, kožni držač novina ili kožno uzglavlje za bračni krevet mogu biti vrlo lijepi detalji.

Pogledajte prostor oko sebe i zaključite što mu nedostaje. Kada to otkrijete, lako ćete popuniti prazninu dodatkom u obliku kože. To je lako, zabavno i vrlo dekorativno.