Za Uggs sandale već mnogi znaju, a da su se nosile prošlo ljeto, svjedoče mnoge modne revije i modni časopisi. Sada su se vratile u nešto drugačijem izdanju, uz blage izmjene.

Kako je ovo godina u kojoj više od mode volimo udobnost, nije čudno da je jedan od najtraženijih brendova ponovno Ugg. Nekad obožavane, onda pomalo zaboravljene i izrugivane, a danas opet tako poželjne, australski brend koji proizvodi obuću od ovčje vune na glasu je kao jako udoban i topao. I to toliko da su mnogi žrtvovali izgled zbog toga.

I dok su u posljednjih nekoliko godina ipak malo zaboravljene, mnogi su ih već nabavili za ovu godinu jer je ipak posebno vrijeme i više nije toliko bitno jesu li nam čizme elegantne ili nisu – samo da nam je udobno. Ali, osim čizmica u nekoliko verzija, postoji i jedna relativna novost koja nas je osvojila.

 

Ugg je predstavio liniju natikača i sandala koje su celebityji nosili cijelo ljeto, a nastavljaju i dalje. Hladnije vrijeme samo traži da imate čarape i dobili ste najudobnije papuče koje ste ikad imali.

Osim što su “čupave” i mekane, Ugg Slides imaju i platformu, a dolaze u nekoliko različitih modela i preslatkih boja ili kombinacija boja – čak i sa životinjskim uzorkom, piše glorijaglam.hr