Najveća Harry Potter prodavnica na svijetu službeno se otvara 3. juna u New Yorku! Riječ je o jedinom službenom Harry Potter flagship storeu, a nalazi se pokraj slavne zgrade Flatiron na Manhattanu. Obožavatelji će moći pronaći najveću kolekciju Harry Potter i Fantastic Beasts proizvoda, od čarobnjačkih štapića do rijetkih kolekcionarskih predmeta.

HARRY POTTER STORE U NEW YORKU

Harry Potter flagship store se proteže na 1.900 kvadratnih metara i ukupno tri sprata. Unutra vas čeka 15 različitih tematskih područja s raznim magičnim elementima, od kojih mnogi nisu dostupni ni na jednoj drugoj lokaciji, poput interaktivnog stola s čarobnim štapićima gdje ih možete testirati. Moći ćete vidjeti i originalni Harryjev štapić iz Harry Potter filmova, baš kao i Ronov, Hermionin i onaj profesora Dumbledorea. Tu je i originalna Zlatna zvrčka, Harryjeva metla, dnevnik Toma Riddlea i još mnogo drugih predmeta.

Posjetitelji će zasigurno uživati i u jedinstvenim iskustvima virtualne stvarnosti. Jedno će vas odvesti na putovanje oko Hogwartsa, a drugo će vam omogućiti da letite na metli iznad rijeke Temze u Londonu. U trgovini će biti izloženi i jedinstveni predmeti koje ćete moći kupiti. Iako će većina biti dostupna samo za kupovinu u prodavnici, ograničenu količinu predmeta već sada možete pronaći u Harry Potter web shopu.