Kupovinom Avon broša s roza vrpcom možete učiniti razliku i konkretno donirati za borbu protiv raka dojke.

Nosi svoj novi modni detalj s ponosom!

U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da uprkos tome rak dojke ne miruje! Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Bosni i Hercegovini.

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalisti neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

Modni dodatak koji spašava život – broš roza vrpca

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji.

Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupovinom novog broša direktno učestvuješ u Avonovoj sljedećoj donaciji i postaješ dio Avonove humanitarne porodice.

 Misliš da jedan naručen proizvod ne pravi razliku?
Mi mislimo da je baš tvoj presudan! Zato te pozivamo da se uključiš, KUPI I DONIRAJ: https://bit.ly/3uwjiQf

Hvala ti, jer činiš razliku! Svaka kupovina dio je naše borbe protiv raka dojke i  omogućava donacije koje ostvarujemo, ZAJEDNO.

Avon, Broš s roza vrpcom, 8,90 KM