Proizvodi koji će vas oduševiti na prvu

 

 

Little Black Dress Pink EDP

– Trendovi dođu i prođu, ali istinska otmjenost nema rok trajanja. Odaberi elegantni klasik koji će upotpuniti svaki proljetni outfit i pružiti osjećaj otmjenosti u svakoj prilici. Little Black Dress Pink EDP frezija, gardenija, bijeli mošus…

Anew zlatna noćna emulzija sa protinolom

Želiš vidljive promjene nakon samo tri noći? Noćna emulzija s bioaktivnim zlatom. Ublažava vidljivost bora nakon samo tri noći. Povećava nivo hidratacije kože do četiri puta. Pomaže zaštitu vlakana kolagena. Obnavlja i izglađuje kožu

Avon Encato Spontaneous losion za tijelo

 

Spontanost je suština onoga čime zračiš, put do istinske sreće. Ispolji svoju unutrašnju ljepotu. To je sjaj koji potiče iznutra i čini te drugačijom od drugih. Uživaj u njemu uz novi iluminirajući efekat Encato seta za njegu tijela sa svjetlucavim česticama.

Avon True Matte Legend ruž za usne

3 profesionalna trika u jesnom mat ružu za usne. PRO PIGMENT za mat završetak. PRO PRAJMER za postojanost hidratacije i boje. PRO PRECIZNOST s vrhom u obliku dijamanta.

Reconstruction serum sa Kera-Panthenol kompleksom

 

Za veoma oštećenu kosu, smanjuje pucanje vrhova za 83%. Obnavlja i jača kosu, smanjuje ispucale vrhove i štiti kosu od oštećenja.

Hidratantna krema za ruke

Lagane kreme za ruke koje se brzo upijaju. Izglađuju i hidratiziraju kožu nakon svakog pranja ruku.