Lady Gaga dala je prvi ekskluzivan uvid u snimanje filma ”The House of Gucci”, za čije potrebe su se ona i glumac Adam Driver transformisali u nekadašnje supružnike koji su bili na vrhu brenda Gucci – Patriziju i Maurizija. U režiji Ridley Scotta, film otkriva pozadinu priče o propasti dinastije Gucci, kao i atentatu na Maurizija, unuka osnivača ove modne kuće. Naime, Patrizia Gucci bila je osuđena za organizovanje njegovog ubistva 1995. godine, nakon što je ostavio zbog mlađe žene. Nadimak ”crna udovica” stekla je tokom 18 godina zatvoreništva.

Uz opis ”Signore e Signora Gucci”, Lady Gaga podijelila je fotografiju na kojoj pozira sa Adamom Driverom u après-ski modnim izdanjima, koja neodoljivo asociraju na osamdesete godine. Retro pleteni džemperi, zlatni lanci i šubara od krzna – komadi su koji su napravili potpuni #throwback i izazvali opšte oduševljenje publike. S obzirom na to da se snimanje odvija u Evropi, a da su jedna od destinacija i Alpi, veličanstveni pejzaži biće neizostavni dio filma.

Ovo je prva važna uloga Lady Gage nakon filma ”A Star Is Born”, nakon kojeg je bila nominovana i za Oskara. Važne nominacije nisu zaobišle ni Adama Drivera, i to za uloge u filmovima ”BlacKKlansman” i ”Marriage Story”. S obzirom na to da slavna pjevačica nosi italijansko porijeklo, ne sumnjamo da će njena uloga biti vjerodostojan prikaz ozloglašene Italijanke, piše elle.rs

Film o ubistvu, pohlepi, ludilu i glamuru, rađen prema romanu Sare Gay Forden, biće premijerno prikazan 24. novembra, a u glumačkoj postavi naći će se i: Al Pacino, Jared Leto i Jeremy Irons.