Ne postoji neko ko će vam se više obradovati kada pređete kućni prag od vašeg vjernog krznenog prijatelja. Za bezgraničnu ljubav koju vam pružaju, vi im uzvraćate dugim šetnjama i trčanjem po parku koje toliko vole. Izlazak iz kuće međutim podrazumijeva pranje šapa po povratku u stan.

Svi znamo koliko je ova aktivnost važna ali i koliko zna da bude naporna naročito ako vaš pas nije neki ljubitelj kupanja i ako je riječ o većem psu kojeg nije jednostavno odnijeti do kupatila. Kako bi bilo zgodno kada bi postojao uređaj koji ovaj posao obavlja umjesto vas? Zapravo takav uređaj postoji i nosi naziv Pet Paws. On predstavlja visokotehnološku saniranu podlogu koja se koristi za čišćenje, dezinfekciju i sušenje nogu vaših ljubimaca. Na njoj možete očistiti i osušiti i vašu obuću.

Zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu ova sklopiva posloga se veoma lako prenosi i skladišti u stanu ili kući. Tim koji je zaslužan za nastanak ove podloge usavršio je svoj originalni proizvod koji se sastojao od četiri dijela, dajući mu prije svega jednostavnost i pretvarajući ga u jednodijelni artikal sa kojim se lako rukuje. Podloga se sastoji od dva područja – prvog koji se koristiti za pranje i dezinfekciju šapa, i drugog koji posjeduje jastučastu teksturu na kojoj se šape suše dok ljubimac hoda.

Proizvod namijenjen jednako manjim i većim pasminama, a naročito vrlo razigranim psima koji obožavaju da kopaju zemlju i prljaju šape. Uz ovu podlogu za pranje šapa vaše šetnje sa kućnim ljubimcem biće vam prijatno iskustvo, jer vas po povratku kući neće čekati ritual čišćenja.

Izvor: Ženskimagazin.rs