Kad bismo birali jedan odjevni predmet koji s punim pravom uživa status kultnog, onda je bijela košulja definitivno logičan izbor. Riječ je o komadu koji je toliko jednostavan, a poseban i baš zato svaku kombinaciju čini unikatnom modnom pričom. Budući da su pred nama sve topliji dani, pravi je trenutak da postojeću garderobu nadopunite novim stylish komadima, a bijele košulje su izbor s kojim nikada nećete pogriješiti.

Bijele košulje pružaju mali milion mogućnosti kombinovanja, a nama se najviše sviđaju ležerne varijante koje uključuju omiljene jeans komade, ali i lagane proljetne hlače. Što se tiče materijala, lagani pamuk ili lan te culottes model savršen su odabir za outfite s bijelim košuljama, a sve skupa možete zaokružiti udobnim tenama ili trendi baletankama. Isto tako, bijele košulje nosimo i sa suknjama, a nerijetko i haljinama, zbog toga možemo zaključiti da je riječ o modnom odabiru koji će se s lakoćom prilagoditi svačijem stilu odijevanja.

Što se tiče kroja i dizajna bijele košulje, osim klasičnog modela, možete se odlučiti i za varijante s raznim detaljima i dodacima koji će kombinaciji dati malo dinamike i posebnosti, a to mogu biti čipkasti ukrasi ili asimetrični krojevi. Za koji god se model odlučili, bijela košulja svaki styling čini boljim, a činjenica da je riječ o komadu koji ne poznaje trendove niti rok trajanja, dodatno nas potiče da obnovimo garderobu i kolekciji pridružimo nove, šarmantne modele!

U nastavku potražite nekoliko ključnih modela bijelih košulja iz aktuelne ponude najdražih brendova!

Lindex 79,95KM

Lindex 59,95KM

Zara 59,95KM

Zara 79,95KM

Stradivarius  29,95KM