Neonski natpisi na zidovima vaše spavaće sobe odlična su ideja za uređenje, pogotovo ako volite personalizirani dekor koji će potaknuti na razgovor svih osoba koje uđu u vaš dom.

Ukoliko niste sigurni kako biste izveli uređenje sobe s neonskim natpisom, a da izbjegnete izgled noćnog kluba, donosimo vam nekoliko savjeta.

Tretirajte neonski natpis kao umjetninu. Pozicionirajte ga na zid tako da bude centralni i jedini komad na tom zidu ili neka bude dio galerije na zidu. Birajte manje natpise jer bi veliki mogli biti previše za jednu prostoriju prosječne veličine. Pazite i na jačinu svjetla, kao i na ostalu rasvjetu u prostoriji. Ako već imate veliku podnu lampu ili statement luster u dnevnoj sobi, neonski natpis možda nije pravi izbor.

Naravno, pazite i na boje natpisa koje treba uskladiti s ostatkom namještaja i stilom u kojim je uređen vaš prostor. Najbolja opcija je svakako napraviti personalizirani natpis, a osim slova, možda će vam odgovarati i određeni simboli koji također mogu izgledati sjajno.