Neodoljive stolice već su postale predmet žudnje svih esteta i ljubitelja enterijera. Prošle godine, u jeku pandemije, više nego ikada bavili smo se izgledom svog doma. S obzirom na to koliko smo vremena provodili kod kuće, planovi uređivanja i renoviranja, bili su nam hobi no. 1. S obzirom na to da smo se ponovo vratili u svoje sofe, u kojima provodimo 24 sata dnevno, kreativno istraživanje se nastavilo, a neki unikatni komadi su se posebno izdvojili.

Jedna od njih je tzv. mašna stolica koju je kreirala slovenska dizajnerica enterijera Nika Zupanc, kako bi dočarala svoj romantičan svijet i život obojen u ružičasto. Ženstvena, elegantna i graciozna, mašna stolica govori ženskim jezikom i prikazuje svu ljepotu, šarm i snagu našeg mikrokosmosa.

Nika dizajnira mala remek-djela koja čine spoj njene bujne mašte, moderne kulture i savremenog dizajna. Specijalne kolekcije radila je za Moooi, Sé, Moroso, Nodus i Dior, dok je ovaj projekat rađen za Qeeboo, renomirani italijanski brend namještaja i aksesoara za dom.

Mašna stolice dolaze u tri klasične nijanse: roze, bijeloj i crnoj, kao i u limitiranom zlatnom i srebrnom izdanju, a u ponudi su plastične i metalne, piše elle.rs

Predstavljaju savršeni poklon sebi ili nekome koga volimo – naročito onima koji imaju jedinstven i nesvakidašnji ukus.

Da li biste ih imali u svom domu?