Nokti i njihov izgleda itekako puno mogu reći o našem karakteru, našoj osobnosti, kao i stilu. Puno je trendova za koje smo mislili da će ostati u dalekoj prošlosti, a ustvari vraćaju se baš ovog proljeća.

Vjerovali ili ne, francuska manikura se vratila da pruži ključnu tačku na cjelokupni izgled. Iako nemamo ništa protiv klasične francuske manikure koja uključuje bijelu nijansu laka na samom rubu nokta, ovog proljeća glavnu riječ imat će nešto vedrije i efektne nijanse, a koje je zaista teško ne primijetiti.

Da nam je dosta zimskog sivila i monotonije uvelike se može prijetiti prema aktualnim trendovima u svijetu manikure, a u kojima vladaju vedre boje, poput onih pastelnih, ali i neobični uzorci s kojima nema mjesta minimalizmu i jednostavnosti.

Primjer zebra uzorak, kojeg sve češće viđamo i u sjajnim modnim izdanjima, u verziji francuske manikure također je apsolutni hit, a jednako tako su prisutne razne verzije i kombinacije drugih zanimljivih uzoraka, kao i igre s raznim bojama, pa tako tradicionalni bijeli rub vrlo lako možete zamijeniti nijansama koje su pravi odraz proljeća.