Nakon nekoliko godina, Bruno Sialelli je konačno pokazao svoje pravo lice u brendu Lanvin. Njegove prve kolekcije za modnu kuću bile su oličenje rada u brendu Loewe i podsjećale su na stil Jonathana Andersona. Međutim, po svemu sudeći dizajner se oslobodio utjecaja i spreman je da krene dalje, konačno vraćajući pažnju javnosti i svoje lojalne klijentele.

Bivši kreativni direktor modne kuće Lanvin bio je Alber Elbaz i uvijek su se njegove revije iščekivale sa velikim nestrpljenjem. Po svemu sudeći, taj dio istorije se ponavlja.

Vogue
Vogue
Vogue

Umjesto klasične revije, Bruno Sialelli je priredio zabavu u hotelu – uz ples, muziku i naravno haljine. A upravo je to potrebno u ovim teškim vremenima, piše harpersbazaar.rs

Vogue
Vogue
Vogue

Kolekcija brenda Lanvin sadrži čitav arsenal neophodnih stvari za odlazak na raskošnu zabavu – perje, kristale, ogromne mašne, leopard print. Zajedno sa animal motivima, kolekcija također sadrži print u retro stilu koji prikazuje ruževe koje je lansirala sama legendarna Jeanne Lanvin. Logotip brenda također je postao značajan detalj stajlinga i krasio je haljine i torbe.