Uprkos tome što su putovanja u današnje vrijeme nešto izazovnija, ipak nije na odmet istražiti koje su neke od ‘must have’ svjetskih lokacija. Naime, unazad nekoliko godina Istanbul je postao vrlo tražena destinacija koja osvaja svojom zanimljivom i drugačijom kulturom, običajima i hranom. Upravo zato nimalo ne čudi što želimo da fotografije s takvih drugačijih mjesta budu posebne i unikatne, a srećom postoje odlične mogućnosti koje to ostvaruju u tren oka!

Istanbul je odlična lokacija i odabir za sve one koji vole istraživati, zaviriti u neke nove kulture i načine života, ali i fotografisati neke od najimpresivnijih fotografija. Tako nam je ovog puta za oko zapeo divan ‘photo spot’ koji malo koga ostavlja ravnodušnim. Imena Taht İstanbul, zapravo je riječ o fotografskom studiju koji se nalazi na vrhu zgrade te naravno, pruža pogled na grad od kojeg zastaje dah.

Osim toga, kako bi scenografija bila zaokružena autohtona priča, moguće je iznajmiti i tradicionalnu tursku odjeću koja bez imalo razmišljanja pomaže postizanju potpunog dojma. Uz odjeću i detalje, tu su i ptice koje fotografije čine još ljepšim. Ulaz u ovaj foto studio se naplaćuje, ali moramo priznati da je definitivno vrijedan svakog novca jer pruža nezaboravno iskustvo i impresivnu fotografiju koja će biti jedna od najljepših suvenira, odnosno uspomena s putovanja u čarobni Istanbul, piše fashion.hr

Navede li vas put upravo u ovaj grad, detalje oko lokacije i cijene možete potražiti ovdje!