Obradujte sebe ili vama dragu osobu pravim odmorom! Ukoliko još niste bili u hotelu Zlatibor Mona, a potreban vam je predah, predlažemo da ga obavezno posjetite i rezervišete neki od pažljivo kreiranih wellness paketa koji garantuju uživanje.

Hotel Zlatibor Mona smješten je u centru jedne od najljepših srpskih planina, a godinama unazad poznat je po sjajnoj usluzi i gostima koji ga iz sezone u sezonu rado posjećuju. U okviru hotela nalazi se wellness centar Inspirium, mirna oaza kreirana za odmor duha i tijela. Uživajte u sauna svijetu, bazenu i toplim kadama ili se opustite uz neku od brojnih masaža i tretmana.

Za ljubitelje spa odmora u okviru ponude hotela nalaze se posebno osmišljeni wellness paketi koji donose potpunu relaksaciju. Ovog puta izdavajamo pakete Opuštanje u dvoje, Romantični vikend i Vaš predah, koji podrazumijevaju popust od 20% za boravak u trajanju od minimum 3 noći, kao i dodatne usluge. Ukoliko ste ljubitelji masaža, sigurno će vam se dopasti paket Opuštanje u dvoje, koji uključuje aroma relax masaže za dvije osobe, korištenje kapsule zdravlja, kao i dodatne tretmane tijela. Paket Romantični vikend, pored opuštanja u sauna svijetu, obuhvata i gratis romantičnu večeru u restoranu Perun, a uz paket Vaš predah očekuje vas masaža leđa i kakao buter ritual u saunama.

Pored relaksacije u wellness-u, u hotelu Zlatibor Mona možete probati i neki od ukusnih specijaliteta, koji stručni tim kuhara svakog dana priprema u hotelskom restoranu Perun. Na meniju se nalaze tradicionalna jela zapadne Srbije, ali i brojni specijaliteti inostranih kuhinja.

Vaš odmor upotpunit će brojni sadržaji po kojima je Zlatibor poznat. Ljubitelji prirode uživat će u otkrivanju zanosnih planinskih predjela, dok je centar Zlatibora ispunjen brojnim kafićima i restoranima, idealnim za predah uz tople napitke i poslastice.

Kako bi se tokom trenutne epidemiološke situacije gosti osjećali što prijatnije i sigurnije, zaposleni hotela posebnu pažnju poklanjaju primjeni preventivnih mijera, što potvrđuje certifikat Čisto i sigurno, koji je dodijeljen ovom hotelu.

Ne propustite priliku da rezevišete neki od wellness paketa hotela Zlatibor Mona i sebi i najdražima poklonite pravo uživanje i zasluženi predah!