Kada govorimo o odjevnim kombinacijama, uvijek težimo ka praktičnosti i uglađenosti. Dakle, prsluci su odličan izbor kada želiš objediniti jednostavnost i stylish izgled, a u kombinaciji s neutralnim ili čak upadljivim ostatkom outfita, u svega nekoliko trenutaka kreirat ćeš jedinstvenu modnu priču. Kad smo već kod pletenih prsluka, svakako su jedan od komada koji se rado nose ove zime.

Vuneni prsluci su ponovo in, ali se nose na nove i zanimljive načine. Jedan od primjera otufita je vuneni prsluk i kožne hlače. Baš poput popularnog školskog trenda koji nas je uvjerio da plisirane suknje nosimo uz majice, i ova odjevna kombinacija nalazi se iznenada posvuda.

Najbolji dio ovog izgleda je taj što je dovoljno jednostavan za kombiniranje, ali u isto vrijeme dolazi kao nešto posebno i profinjeno. Džemper bez rukava stiliziran s kožnim hlačama i čizmicama bit će više nego dovoljan odabir za decentan i elegantan izgled.

Pronaći prsluk koji ima privlačnu boju ili print, umjesto neutralnog, jednostavan je način da svojoj odjeći dodaš zabavan ton i štih. Ako svojoj kombinaciji prsluka i kožnih hlača želiš dodati dozu zavodljivosti, ali ne nametljivosti, savršen izbor je bijela košulja na kopčanje. Tenisice će ti tada pomoći da tvoja kombinacija ne izgleda previše formalno.

Budući da su prsluk i kožne hlače upečatljivi i dopadljivi predmeti – te apsolutan iskorak od svakodnevnih kombinacija poput traperica – obična bijela majica uravnotežit će stvari i dati tvom ansamblu ležernu atmosferu.


U ovom slučaju više je više pa ako stvarno želite raskošan stil, nemojte se suzdržavati s dodacima. Nabaci hrabri šešir, originalne ogrlice i odlučit se za čizme na platformi.

Ako nisi tip koji slijedi masu, pobrini se da se tvoja odjeća razlikuje, eksperimentirajući s veličinom i krojevima. Nosi pleteni prsluk u svom stilu, igrajući se s puf rukavima, izrezanim hlačama, teksturom, grafikama.