Da, da, sve piše u pogledu! A, kako bi on bio baš onako zavodljiv kako i priliči mjesecu ljubavi, trebaju vam mega uvijene trepavice! BIG!

Neka tvoje oči zrače dodatnom ljubavlju i dobrim raspoloženjem uz the rose edition paletu sjenila za oči. Ovih devet met i bisernih visoko pigmentiranih nijansi pružaju ti bezbrojne mogućnosti za tvoj ljubavni make-up stil.

Bez obzira što su usne skrivene ispod maske, možda je upravo nadolazeće Valentinovo pravo vrijeme da se i ti odvažiš staviti crveni essence dugotrajan ruž za usne na svoje usne!

essence STAY 8h vodootporna olovka za usne – za savršene poljupce čak i za vrijeme kišnih dana.

Pronađi inspiraciju za manikuru – za romantičan izlazak udvoje. Zavedi ga crvenim nijansama shine last & go! gel lakova za nokte…

 

Ne daj da te crvenilo izda, tu je Pretty Natural hidratantni puder. Ovaj puder je vrhunski partner za glatku, prirodnu i njegovanu kožu.

 

CHOOSE YOUR Glow! highlighter paleta 

– Bez obzira radi li se o svakodnevnom životu ili za posebne prigode poput Valentinova – s Choose your glow! highlighter paletom, koja sadrži tri nijanse, uvijek možeš imati savršenu nijansu highlightera pri ruci za neodoljiv i jedinstven sjaj. Najtamnija nijansa pojedinačno primjenjuju prirodne svakodnevne nijanse, dok je bronzana nijansa idealna za donošenje blistavog ljetnog sjaja na obrazima ili za naglašavanje kontura. Svjetlucavi High Shine Highlighter apsolutni je must have za svaki make-up stil.