Uvijek s vama i na vašoj strani

Prije četiri godine počeo je izlaziti Ladies In magazin namijenjen poslovnim i uspješnim ženama BiH. Njegova priča nije tipična izdavačka. Ladies In eventi, koji su se u organizaciji agencije Altermedia održavali u Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli i Mostaru s ciljem promocije ženskog poduzetništva, kulture, pozitivnih životnih vrijednosti, iznjedrili su, slijedom želje učesnica i gošći evenata, ideju o osnivanju magazina.
Tim profesionalaca kreirao je prvo izdanje Ladies Ina čiju je naslovnicu krasila Marijela Margeta-Hašimbegović. Od tog trenutka do danas u fokusu su bile žene koje postižu rezultate, kreiraju vrijednosti i doprinose razvoju bh. društva.
U konačnici, na kraju svake godine Ladies In magazine zajedno s Ladies In zajednicom išao je korak dalje nagrađujući na Ladies In Awardsu nagradama i specijalnim priznanjima istaknute Bosanke i Hercegovke. Svojom važnošću i kreativnošću događaj koji slavi žene već je uvršten u omiljene decembarske evente.

Ladies In storije, moda, ljepota, biznis, kultura, lifestyle… učinili su da svako izdanje magazina ponudi cjelovit sadržaj usklađen s preferencijama savremene žene. Naslovnice su bile drugačije. Osim uspješnih žena poznatih javnosti, svoje mjesto na naslovnim stranama konačno su počele dobivati i jake ličnosti koje su u svojim karijerama uspjele napraviti velike rezultate u domenu biznisa.